Українка у Парижі зробила з вікна виставку ляльок-мотанок

від Стожари

Українська майстриня під час карантину розважає сусідів виставкою ляльок-мотанок на вікні своєї квартири.

У Парижі українка під час карантину перетворила власне вікно на майданчик для виставки ляльок-мотанок, повідомляє “Укрінформ“.

Таку розвагу Оксана Чорна, яка давно займається творчістю, вигадала, перебуваючи на карантині. Побачити витвори української майстрині можуть сусіди і поодинокі перехожі. Як розповіла українка, від початку режиму обмежень на її вікні був банер у кольорах французького національного прапора із закликом лишатися вдома заради життя. Але потім в неї виникла інша ідея.

“Чому б не зробити виставку у вікні й не познайомити моїх французьких сусідів й небагатьох перехожих з Україною?”, – каже майстриня.

Експозицію жінка планує оновлювати кожні два-три дні. Крім того, напередодні Великодня хоче зробити виставку ляльок із презентацією українського національного костюму та передати саме український настрій свята.

А також співвітчизниця запустила флешмоб у соціальних мережах, закликавши українців зі всього світу підтримати таку ініціативу й робити свої виставки про Україну у вікнах.

Схожі публікації