Спілка української молоді пропонує своїм осередкам скасувати всі заходи через коронавірус

від Стожари

Світова Управа Спілки української молоді (СУМ) пропонує своїм осередкам у світі скасувати усі заплановані раніше заходи через поширення коронавірусу Covid-19.

Про це йдеться на сторінці СУМ у Facebook.

У зв’язку з поширеннями COVID-29, спричиненого коронавірусом, Світова Управа Спілки Української Молоді звертається до…

Geplaatst door Ukrainian Youth Association – CYM Global op Dinsdag 17 maart 2020

«У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції Covid-19 Світова Управа Спілки української молоді звертається до всього членства СУМ щодо подальшої діяльності. Сьогодні кожна країна, регіон, місто встановлюють місцеві правила захисту, щоб запобігти розповсюдженню епідемії. З огляду на те, Крайові Управи та Осередки Спілки української молоді повинні докласти максимальні зусилля для захисту здоров’я та запобігти поширенню інфекції», – йдеться у дописі.

«Пропонуємо місцевим структурам СУМ, враховуючи ситуацію, ухвалити на даний час рішення про скасування проведення масштабних юнацьких і дружинницьких сходин та інших заходів», – зазначили в Світовій Управі СУМ.

Світова Управа СУМ також закликала Крайові Управи, Управи Осередків та всіх сумівців дотримуватися порад і вказівок місцевих органів влади, державних структур та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Схожі публікації

Залишити коментар