Товариство українців у Фінляндії запрошує на річні звітно-виборні збори

від Стожари

Товариство українців у Фінляндії (ТУФ) запрошує 21 березня на річні звітно-виборні збори.

Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

«Ласкаво запрошуємо членів Товариства українців у Фінляндії на річні звітно-виборні збори. Початок о 12:00», – йдеться у дописі.

Як повідомляється, порядок проведення загальних зборів є згідно статуту Товариства
1. Відкриття зборів, організаційні питання.

1) Вибори голови зборів. 2) Вибори секретаря зборів 3) Вибори рахункової коміссії. 2 особи. 4) Вибори перевіряючих протоколу засідання.5) Прийняття нових членів до товариства.

2. Звіт правління по діяльності ТУФ за 2019 рік.

3. Фінансовий звіт ТУФ за 2018 рік, стан сплати членських внесків.
4.. Аналіз діяльності товариства .
5.. Оцінка роботи правління та ухвалення фінансового звіту. Зняття фінансової відповідальності в зв’язку з закінченням строку повноважень.

*перерва на каву*

6. Вибори членів правління та інших дійових осіб на період до наступних звітно-виборчих зборів 1) Члени правління 2) Члени ревізійної комісії. 3) Відповідальний за фінансову частину.
7. Затвердження плану діяльності на 2020 рік.
8.. Розгляд додаткових питань, попередньо запропонованих членами Товариства.
9. Закриття зборів.

Кожен член товариства має право запропонувати до порядку денного питання, що стосуються ТУФ і належать до компетенції та тематики загальних зборів. Просимо не пізніше ніж за тиждень письмово надсилати ваші питання на емейл ukrainian. [email protected] Вони розглядатимуться в порядку надходження і наявності часу.
Ми чекаємо на усіх членів товариства, осіб, зацікавлених у нашій діяльності, кандидатів до вступу та всіх тих, у кого є ідеї стосовно розвитку організації. Річні збори – це та подія, де кожен з вас особисто почує звіт роботи за рік та долучиться до прийняття рішень товариства, має право висувати себе або інших до складу правління. Кожен голос має значення! Ми разом будуємо нашу діяльність», – зазначили в Товаристві.

Разом з тим, у повідомленні зазначається, що згідно статуту Товариства право голосу на зборах мають тільки члени товариства, які сплатили членські внески за відповідний фінансовий період.

Схожі публікації

Залишити коментар